Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βασω Λασκαρακη Τσιμιτσελησ Γαμοσ : Βραδινή έξοδος για την Βάσω Λασκαράκη, χωρίς τον Γιάννη ... - Η βάσω λασκαράκη σπάει πρώτη φορά τη σιωπή της και μιλάει στον γιάννη πουλόπουλο και τη νέα σελίδα, ανοιχτά για το διαζύγιό της από τον γιάννη τσιμιτσέλη.

Βασω Λασκαρακη Τσιμιτσελησ Γαμοσ : Βραδινή έξοδος για την Βάσω Λασκαράκη, χωρίς τον Γιάννη ... - Η βάσω λασκαράκη σπάει πρώτη φορά τη σιωπή της και μιλάει στον γιάννη πουλόπουλο και τη νέα σελίδα, ανοιχτά για το διαζύγιό της από τον γιάννη τσιμιτσέλη.. Έτσι λειτουργεί ο έγγαμος βίος τους εξ αποστάσεως. Οι δυο τους, ωστόσο, αποφάσισαν πως βασική προτεραιότητά τους είναι η κόρη τους και οι σχέσεις τους παρά το. Mad video music awards 2021: Την ίδια στιγμή, μάλιστα, ο πρώην σύζυγό της, γιάννης τσιμιτσέλης περνούσε τις αγιες μέρες του πάσχα μαζί με την αγαπημένη του, κατερίνα γερονικολού. Έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό από τους πρωταγωνιστικούς της ρόλους σε δημοφιλής τηλεοπτικές σειρές.

Έτσι λειτουργεί ο έγγαμος βίος τους εξ αποστάσεως. Η φωτογραφία της βάσως και του λευτέρη με την ανθοδέσμη στα χέρια και λευκό φόρεμα. Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του διαζυγίου του γιάννη τσιμιτσέλη και της βάσως λασκαράκη, οι οποίοι έστειλαν επίσημη ανακοίνωση μάλιστα, μια ημέρα πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου της προς τα μμε, η βάσω λασκαράκη ανέβασε μια φωτογραφία της στο instagram και. Δώδεκα χρόνια μετά η βάσω, παντρεμένη πλέον με τον γιάννη τσιμιτσέλη και μητέρα της εύας, δεν έχει σταματήσει να δουλεύει δευτερόλεπτο και έχει εξελιχθεί στην τηλεοπτική. Εγώ μένω με το στόμα ανοιχτό γιατί αν ήταν κάποιος δημοσιογράφος του lifestyle με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε ο γιάννης τσιμιτσέλης στην εκπομπή direct που καμία σχέση δεν έχουν» απάντησε με χαμόγελο ο γιάννης τσιμιτσέλης.

Καλεσμένη σε γάμο; Εμπνεύσου από τα beauty looks των ...
Καλεσμένη σε γάμο; Εμπνεύσου από τα beauty looks των ... from queen.bbend.net
Έτσι λειτουργεί ο έγγαμος βίος τους εξ αποστάσεως. Σήμερα το κρίσιμο ραντεβού με τον alpha για να πάρει τη θέση της ελένης μενεγάκη. Είναι στα καλύτερά της και αυτό φαίνεται! Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία. Το 2009 ξεκίνησε η σχέση του με την επίσης ηθοποιό βάσω λασκαράκη, με την οποία γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς η πολυκατοικία. Η βάσω και γιάννης επέλεξαν να δημοσιοποιήσουν το χωρισμό τους με μια ανακοίνωση που εστάλη σε όλα τα μμε από τη δικηγόρο τους τονίζοντας πως στόχος τους είναι να μη δοθεί μεγάλη έκταση στο χωρισμό προφυλάσσοντας την ψυχική υγεία της 4χρονης εύας. Ο γιάννης τσιμιτσέλης και η βάσω λασκαράκη μπορεί να έχουν χωρίσει, τους ενώνει όμως για πάντα η γλυκιά κορούλα τους. Η βάσω λασκαράκη επιστρέφει στην τηλεόραση!

Η εντυπωσιακή τούρτα για τα 2α γενέθλια της κόρης τους!

Η σταματίνα τσιμτσιλή προέβη σε αποκαλύψεις για την βάσω λασκαράκη και τον λευτέρη σουλτάτο! Ο γιάννης τσιμιτσέλης μιλάει για τον γάμο με την βάσω λασκαράκη: Δεν είναι λίγες οι φορές που η ίδια έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό. «τα βάλαμε κάτω και οι επιλογές ήταν είτε να βγάλουμε μια ανακοίνωση είτε να αφήσουμε μια φήμη να πυροδοτηθεί γύρω από το πρόσωπο μας και την οικογενειακή μας κατάσταση, το οποίο πιθανότατα δεν θα ήταν. Φωτογραφίες από τον γάμο τους. Η βάσω την ευχαριστεί και συνεχίζει να βοηθάει τους γονείς της, που έχουν εδώ και δεκαετίες συνεργείο καθαρισμού. Είπες πριν ότι τους συναδέλφους σου στο «σόι» τους θεωρείς οικογένειά σου. Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία. Η βάσω λασκαράκη, μπορεί να τρέχει στα γυρίσματα της σειράς «το σόι σου» που πρωταγωνιστεί, στον τηλεοπτικό σταθμό alpha, όμως όλος ο υπόλοιπος χρόνος της ανήκει στην εύα. «με τον γιάννη χάσαμε όλους τους αγώνες αλλά κερδίσαμε το παιδί». Είναι απόφοιτη της δραματικής σχολής του κρατικού θεάτρου βορείου ελλάδος (2002). Δώδεκα χρόνια μετά η βάσω, παντρεμένη πλέον με τον γιάννη τσιμιτσέλη και μητέρα της εύας, δεν έχει σταματήσει να δουλεύει δευτερόλεπτο και έχει εξελιχθεί στην τηλεοπτική. Ο γιάννης τσιμιτσέλης βρίσκεται σε μια πολύ όμορφη σχέση με την επίσης ηθοποιό κατερίνα γερονικολού, ενώ η βάσω λασκαράκη έχει παντρευτεί τον σεφ λευτέρη σουλτάτο.

Θα φάμε σύντομα κουφέτα από το ερωτευμένο ζευγάρι της showbiz! Η βάσω λασκαράκη (βασιλική λασκαράκη, γεν. Η βάσω λασκαράκη θέλησε να μας δώσει μία γεύση από το νέο της τηλεοπτικό βήμα. Δεν νιώθω και πολύ έτοιμος που θα γίνω μπαμπάς (video). Mad video music awards 2021:

Paparazzi! Βραδινή έξοδος για τη Βάσω Λασκαράκη - Ποιος ...
Paparazzi! Βραδινή έξοδος για τη Βάσω Λασκαράκη - Ποιος ... from image.fthis.gr
Ο κωνσταντίνος βιάστηκε να μεγαλώσει πολύ γρήγορα, αναλαμβάνοντας πολλές ευθύνες στην επαγγελματική του καριέρα. Δεν νιώθω και πολύ έτοιμος που θα γίνω μπαμπάς (video). Η φωτογραφία της βάσως και του λευτέρη με την ανθοδέσμη στα χέρια και λευκό φόρεμα. «πρώτα θα παντρευτούμε με πολιτικό γάμο με τη βάσω. Φωτογραφίες από τον γάμο τους. Που κυκλοφορεί αύριο και εξασφάλισε σήμερα αποκλειστικά το yupiii. Ωστόσο, οι περισσότεροι από αυτούς έμαθαν για το διαζύγιό. Η βάσω λασκαράκη (βασιλική λασκαράκη, γεν.

Ο κωνσταντίνος βιάστηκε να μεγαλώσει πολύ γρήγορα, αναλαμβάνοντας πολλές ευθύνες στην επαγγελματική του καριέρα.

Την ίδια στιγμή, μάλιστα, ο πρώην σύζυγό της, γιάννης τσιμιτσέλης περνούσε τις αγιες μέρες του πάσχα μαζί με την αγαπημένη του, κατερίνα γερονικολού. Καλεσμένη στην εκπομπή «μετά τα μεσάνυχτα» ήταν η βάσω λασκαράκη και μίλησε στην ελεονώρα μελέτη για το διαζύγιο με τον γιάννη τσιμιτσέλη, την κόρη τους, αλλά και τον καινούργιο έρωτα στη. Το 2009 ξεκίνησε η σχέση του με την επίσης ηθοποιό βάσω λασκαράκη, με την οποία γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς η πολυκατοικία. Δεν νιώθω και πολύ έτοιμος που θα γίνω μπαμπάς (video). Πριν ένα χρόνο η βάσω λασκαράκη και ο γιάννης τσιμιτσέλης αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς, ενημερώνοντας τον κόσμο με μια λιτή ανακοίνωση για την απόφασή τους. Η βάσω δεν έκρυψε ότι βρισκόταν στην κρήτη μαζί με τον αγαπημένο της με τις φωτογραφίες μέσα από τα social media να πέφτουν βροχή. Η πρόταση για τις άγριες μέλισσες. Ο γιάννης τσιμιτσέλης μίλησε στο περιοδικό «tv έθνος» για την προσμονή τoυ πρώτου του παιδιού και τον επικείμενο γάμο του με τη βάσω παράλληλα, με αφορμή την τελευταία του δήλωση, ο γιάννης τσιμιτσέλης συμπλήρωσε: Η εντυπωσιακή τούρτα για τα 2α γενέθλια της κόρης τους! Η βάσω και γιάννης επέλεξαν να δημοσιοποιήσουν το χωρισμό τους με μια ανακοίνωση που εστάλη σε όλα τα μμε από τη δικηγόρο τους τονίζοντας πως στόχος τους είναι να μη δοθεί μεγάλη έκταση στο χωρισμό προφυλάσσοντας την ψυχική υγεία της 4χρονης εύας. «με τον γιάννη χάσαμε όλους τους αγώνες αλλά κερδίσαμε το παιδί». Δεν είναι λίγες οι φορές που η ίδια έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό. Το μεσημέρι του σαββάτου η βάσω λασκαράκη πήγε να αγοράσει ρούχα για την μικρή εύα σε γνωστό κατάστημα του αμαρουσίου ώστε να είναι πολύ όμορφη την ημέρα του πάρτυ και σήμερα «ανέβασε» στο.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η ίδια έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό. Η βάσω λασκαράκη σπάει πρώτη φορά τη σιωπή της και μιλάει στον γιάννη πουλόπουλο και τη νέα σελίδα, ανοιχτά για το διαζύγιό της από τον γιάννη τσιμιτσέλη. Ο γιάννης τσιμιτσέλης μιλάει για τον γάμο με την βάσω λασκαράκη: Ζει τον έρωτά της στην κρήτη! Που κυκλοφορεί αύριο και εξασφάλισε σήμερα αποκλειστικά το yupiii.

Χαμός! Η Πρώην και η Νυν του Τσιμιτσέλη Εμφανίστηκαν με το ...
Χαμός! Η Πρώην και η Νυν του Τσιμιτσέλη Εμφανίστηκαν με το ... from true.gr
Πριν ένα χρόνο η βάσω λασκαράκη και ο γιάννης τσιμιτσέλης αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς, ενημερώνοντας τον κόσμο με μια λιτή ανακοίνωση για την απόφασή τους. Ωστόσο, οι περισσότεροι από αυτούς έμαθαν για το διαζύγιό. Ο κωνσταντίνος βιάστηκε να μεγαλώσει πολύ γρήγορα, αναλαμβάνοντας πολλές ευθύνες στην επαγγελματική του καριέρα. Mad video music awards 2021: Η σταματίνα τσιμτσιλή προέβη σε αποκαλύψεις για την βάσω λασκαράκη και τον λευτέρη σουλτάτο! Οι βουτιές και τα βράδια με τον λευτέρη σουλτάτο στο νησί! Καλεσμένη στην εκπομπή «μετά τα μεσάνυχτα» ήταν η βάσω λασκαράκη και μίλησε στην ελεονώρα μελέτη για το διαζύγιο με τον γιάννη τσιμιτσέλη, την κόρη τους, αλλά και τον καινούργιο έρωτα στη. Ο γιάννης τσιμιτσέλης μίλησε στο περιοδικό «tv έθνος» για την προσμονή τoυ πρώτου του παιδιού και τον επικείμενο γάμο του με τη βάσω παράλληλα, με αφορμή την τελευταία του δήλωση, ο γιάννης τσιμιτσέλης συμπλήρωσε:

Η βάσω λασκαράκη, μπορεί να τρέχει στα γυρίσματα της σειράς «το σόι σου» που πρωταγωνιστεί, στον τηλεοπτικό σταθμό alpha, όμως όλος ο υπόλοιπος χρόνος της ανήκει στην εύα.

Η βάσω λασκαράκη επιστρέφει στην τηλεόραση! «τα βάλαμε κάτω και οι επιλογές ήταν είτε να βγάλουμε μια ανακοίνωση είτε να αφήσουμε μια φήμη να πυροδοτηθεί γύρω από το πρόσωπο μας και την οικογενειακή μας κατάσταση, το οποίο πιθανότατα δεν θα ήταν. Ο γιάννης τσιμιτσέλης μίλησε στο περιοδικό «tv έθνος» για την προσμονή τoυ πρώτου του παιδιού και τον επικείμενο γάμο του με τη βάσω παράλληλα, με αφορμή την τελευταία του δήλωση, ο γιάννης τσιμιτσέλης συμπλήρωσε: Την ίδια στιγμή, μάλιστα, ο πρώην σύζυγό της, γιάννης τσιμιτσέλης περνούσε τις αγιες μέρες του πάσχα μαζί με την αγαπημένη του, κατερίνα γερονικολού. Είναι στα καλύτερά της και αυτό φαίνεται! Που κυκλοφορεί αύριο και εξασφάλισε σήμερα αποκλειστικά το yupiii. Η βάσω λασκαράκη θέλησε να μας δώσει μία γεύση από το νέο της τηλεοπτικό βήμα. Οι βουτιές και τα βράδια με τον λευτέρη σουλτάτο στο νησί! Η βάσω δεν έκρυψε ότι βρισκόταν στην κρήτη μαζί με τον αγαπημένο της με τις φωτογραφίες μέσα από τα social media να πέφτουν βροχή. Καλεσμένη στην εκπομπή «μετά τα μεσάνυχτα» ήταν η βάσω λασκαράκη και μίλησε στην ελεονώρα μελέτη για το διαζύγιο με τον γιάννη τσιμιτσέλη, την κόρη τους, αλλά και τον καινούργιο έρωτα στη. Η γνωριμία του με τη λασκαράκη και η αποκάλυψη για τον χωρισμό! Σάββατο 26 οκτωβρίου 2013, 17:30. Η βάσω λασκαράκη, μπορεί να τρέχει στα γυρίσματα της σειράς «το σόι σου» που πρωταγωνιστεί, στον τηλεοπτικό σταθμό alpha, όμως όλος ο υπόλοιπος χρόνος της ανήκει στην εύα.

3:03 luckygreecetv 11 780 просмотров βασω λασκαρακη. Ο γιάννης τσιμιτσέλης μίλησε στο περιοδικό «tv έθνος» για την προσμονή τoυ πρώτου του παιδιού και τον επικείμενο γάμο του με τη βάσω παράλληλα, με αφορμή την τελευταία του δήλωση, ο γιάννης τσιμιτσέλης συμπλήρωσε: